MENTA: Setmana del Protagonista (primeres 5 setmanes)

Com ja sabeu fa unes setmanes que hem començat el treball del protagonista a la classe de la Menta.
Aquí us deixem el recull de les activitats que ens han proposat les famílies dels diferents nens i nenes durant aquestes primeres setmantes:

Protagonista Isona: La Isona ens ha explicat quin és el seu menjar preferit, el seu color preferit, em vist fotos d'ella quan era un bebè i de la seva família.
La tarda de les famílies van venir a la classe la mama i el papa de la Isona i com que estem fent el projecte dels cargols i aquests surten a la tardor; vam fer uns cargols xulíssims amb una castanya i plastilina!!

Protagonista Isona

Protagonista Martí: En Martí a més a més de les seves fotos de quan era petit i de família, ens ha portat el seu nino preferit per dormir i un xumet de quan era un bebé. Ens encanta conèixer millor als companys i companyes de classe.
La tarda de les famílies van venir la mama i el papa d'en Martí i com s'apropava Halloween vam fer unes aranyes amb sorpresa!! Ens van agradar molt!!

Protagonista Martí

Protagonista Nerea: La Nerea també ens va portar les seves fotos i ens va portar unes bambes de quan era un nadó.
La tarda de les famílies ens va acompanyar la mama de la Nerea i sorpresa ens va portar els seus conillets d'indies l'Estrella i l'Apolo. Els vam poder tocar i donar-lis de menjar i vam fer unes màscares de conillets d'indies per cadascú.

Protagonista Nerea


Protagonista Hugo: De l'Hugo també hem vist les seves fotos i hem aprés moltes coses noves d'ell, sobretot que li agraden molt les pilotes. Ens ha portat el seu gosset content amb el que dorm a casa. La tarda de les famílies va venir la mama de l'Hugo i vam fer un cuc de diferents colors molt divertit!!

Protagonista Hugo

Protagonista Alba: L'Alba ens ha portat unes fotos molt maques, però ens ha fet molta gràcia que en una de les fotos de quan era molt petitona ja parlava per telèfon ;) Ens ha portat el seu gosset amb el que dorm al seu llit de casa. La tarda de les famílies va venir la mama, el papa i sorpresa!!! La germaneta petita de l'Alba la Marina. Vam fer un eriçó xulíssim de fulles de la tardor i ens ho vam passar pipa compartint aquesta estona amb la Marina.

Protagonista Alba

ÉS UNA ACTIVITAT QUE ENS AGRADA MOLT I DURANT AQUESTA ESTONA ESTEM ATENTS/ES I CONCENTRATS/DES.
GAUDIM MOLT DE LES VOSTRES PROPOSTES.
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!

Continuarà...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog